Informatiebrief deelnemers

31-08-2021 | 11:39

Beste deelnemer aan de KiKa loop,  

Zoals u ongetwijfeld heeft gelezen, kan de KiKa-loop op 31 oktober niet zoals gepland worden gehouden. De reden daarvoor zijn de Corona-maatregelen, waardoor het niet lukt om de benodigde vergunningen op tijd in huis te hebben.

De loop wordt deze keer niet opnieuw uitgesteld, omdat niemand met zekerheid kan zeggen of en hoe de maatregelen er dan uit zien. Bovendien hebben de eerste lopers zich 2,5 jaar geleden al ingeschreven en zal er duidelijkheid moeten komen. Er wordt daarom gekozen voor een alternatief, zodat iedereen de gesponsorde kilometers tóch kan maken.

Certificaat van deelname
Het alternatief bestaat uit het zelfstandig lopen van de route of van dezelfde afstand op een zelfgekozen parcours met behulp van bijvoorbeeld een app, zoals Strava. De gegevens uit de app kunnen worden gedeeld met de organisatie, waarna u een prachtig certificaat van deelname ontvangt.

Hoe kunt u dat doen?
Loop de route zoals gepland, maar dan op een zelf gekozen moment en individueel. U vindt de routes op www.colmschatevoorkika.nl. Deze route is niet verplicht; u mag ook een eigen gekozen route lopen. U neemt uw prestatie op via een app, zoals Endomundo, Runkeeper of Strava. U deelt de prestatie vervolgens met de organisatie van Colmschate voor KiKa door een e-mail te sturen naar info@colmschate.com. Een screenshot van de prestatie is al voldoende.
Vermeld in de mail aub uw naam en geboortedatum.  U ontvangt vervolgens het certificaat van deelname, zodat u ook uw eigen donateurs kunt laten weten dat de prestatie is geleverd.

€ 43.985,-
Dat bedrag is mede dank zij uw inspanningen overgemaakt aan KiKa. Zij zijn erg blij met dit bedrag en hebben het inmiddels ingezet in hun strijd tegen kinderkanker. Zij hebben aangegeven erg dankbaar te zijn, dat dit enorme bedrag naar hen is overgemaakt. Alle deelnemers, sponsoren en donateurs worden enorm bedankt!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u die stellen via info@colmschate.com.
Alle (persoons)gegevens die vermeld staan op de site www.colmschatevoorkika.nl worden na 31 oktober verwijderd.

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van de KiKa loop,
Alex Hogeslag.