Parkeren en vervoer

Woon je in de buurt? Kom op de fiets!

Ben je deelnemer vanuit de wijken en buurten rondom winkelcentrum Colmschate? Dan stellen wij het zeer op prijs indien je op de fiets komt. Achter het winkelcentrum wordt op 29 maart 2020 een tijdelijke bewaakte fietsenstalling gerealiseerd. Heb je spullen bij je? Dan kun je die kwijt in onze garderobe. 

 

Kom je van verder weg, dan zijn er meerdere opties om naar winkelcentrum Colmschate te komen: 

Met de trein: reis met de trein naar station Deventer Colmschate. Vanaf het station is het circa 300 meter lopen naar winkelcentrum Colmschate

Met de bus: 
Lijn 5
Dit is de meest rechtstreekse busverbinding tussen het station in Deventer en winkelcentrum Colmschate. De lijn rijdt 2-4x per uur* via het Deventer ziekenhuis en wijk De Vijfhoek.
Lijn 1
Deze lijn rijdt 2x per uur* vanaf het busstation Deventer naar Rivierenwijk, de Snippeling, Colmschate en Blauwenoord. U stapt uit bij de halte 'Winkelcentrum colmschate'.
Lijn 6
Deze lijn rijdt 1-2x per uur* vanaf het (bus) station in Deventer naar winkelcentrum Colmschate. Deze lijn doet verder de Snippeling, Colmschate Zuid, Handelspark en Het Bramelt aan.
Lijn 160
Dit betreft de streekbus tussen (bus)station Deventer en Rijssen, via Bathmen, Dijkerhoek en Holten. De bus rijdt deze route 1-2x per uur*. U stapt uit bij de halte 'De Scheg', aan de overzijde bevindt zich winkelcentrum Colmschate.

 

Met de auto
Komt u met de auto? Dan wordt u verzocht te parkeren bij Runshopping Centre De Snipperling, Essenstraat 25, 7418 BM in Deventer. Van en naar dit terrein wordt u met een pendelbus vervoerd naar winkelcentrum Colmschate.