Praktische info

 

De starttijden op 29 maart:
Cool Jay Kidsrun 1,3 km - 12.30 uur
Cool Jay Kidsrun 2,5 km - 13.00 uur
Jumbo Hans Kok 5 km loop - 13.45 uur
Buitink Sport 2000 10 km loop - 14.30 uur
Schuurman Schoenen 5 km Wandeltocht - 15.00 uur
Bij lopen met veel deelnemers (o.a. 5km) wordt de start i.v.m. de veiligheid gesplitst in 2 of meer groepen. Het kan dus zijn dat je dan bijvoorbeeld 5 of 10 minuten later start. 
Bij de wandeltocht starten eerst de individuele wandelaars. De wandelaars met hond starten na deze groep, rond 15.10 uur. 

Inschrijven
Je kunt je via de site nog aanmelden t/m vrijdag 27 maart, 17.00 uur. Je kunt je ook op het laatste moment nog inschrijven, dat kan tot een half uur voor elke loop bij de registratietent, centraal op het winkelcentrum. Let op: daar kan niet worden gepind! 

Ophalen startnummers
Om een te grote drukte bij de administratie/ registratie te voorkomen, kunnen startnummers al voor de loop worden opgehaald: 
Vrijdag 27 maart tussen 17.00 - 19.00 uur bij Buitink Sport 2000 in winkelcentrum Colmschate
Zaterdag 28 maart tussen 13.00 - 17.00 uur, eveneens bij Buitink Sport. 
Op zondag 29 maart kan dit tot een half uur voor de start van elke afstand bij de administratie/ registratietent op het centrale plein bij start finish (zie het onderstaande kaartje). 

Kleedruimte / garderobe
In 'Verbindingscentrum De Fontein' achter het winkelcentrum is op 29 maart de mogelijkheid om om te kleden. Hier kunt u uw spullen ook in de garderobe achter laten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Vervoer / parkeren
Met de fiets
Ben je deelnemer vanuit de wijken en buurten rondom winkelcentrum Colmschate? Dan stellen wij het zeer op prijs als je lopend of op de fiets komt. Achter het winkelcentrum wordt op 29 maart 2020 een tijdelijke fietsenstalling gerealiseerd. Heb je spullen bij je? Dan kun je die kwijt in onze garderobe.

Kom je van verder weg, dan zijn er meerdere opties om naar winkelcentrum Colmschate te komen:

Met de trein:
Reis met de trein naar station Deventer Colmschate. Vanaf het station is het circa 300 meter lopen naar winkelcentrum Colmschate
Met de bus:
Lijn 5
Dit is de meest rechtstreekse busverbinding tussen het station in Deventer en winkelcentrum Colmschate. De lijn rijdt 2-4x per uur* via het Deventer ziekenhuis en wijk De Vijfhoek.
Lijn 1
Deze lijn rijdt 2x per uur* vanaf het busstation Deventer naar Rivierenwijk, de Snippeling, Colmschate en Blauwenoord. U stapt uit bij de halte 'Winkelcentrum colmschate'.
Lijn 6
Deze lijn rijdt 1-2x per uur* vanaf het (bus) station in Deventer naar winkelcentrum Colmschate. Deze lijn doet verder de Snippeling, Colmschate Zuid, Handelspark en Het Bramelt aan.
Lijn 160
Dit betreft de streekbus tussen (bus)station Deventer en Rijssen, via Bathmen, Dijkerhoek en Holten. De bus rijdt deze route 1-2x per uur*. U stapt uit bij de halte 'De Scheg', aan de overzijde bevindt zich winkelcentrum Colmschate.
 
Met de auto
Kom je met de auto? Dan word je verzocht te parkeren bij Runshopping Centre De Snipperling, Essenstraat 25, 7418 BM in Deventer. Van en naar dit terrein wordt u met een pendelbus vervoerd naar winkelcentrum Colmschate.
 
Na afloop
Als je als loper over de finish komt, ontvang je uiteraard een prachtige medaille. Daarnaast kun je er water drinken en ligt er een stuk fruit voor je klaar. 
 
Schematische weergave van de belangrijkste punten in winkelcentrum Colmschate
 
 
Download de plattegrond Plattegrond